Paolo Roberto öppnar 10 nya ställen – hårda krav på medarbetarna

Otto Aleski

Framgången fortsätter för Paolo Roberto, som nyligen slog upp dörrarna till sin restaurang i Sundbyberg. Nu expanderar Paolo Roberto sin verksamhet och planerar för 10 nya ställen runtom i Sverige.

En Resa Från TV-stjärna till Restaurangägare

Paolo Roberto, en gång en av Sveriges mest älskade programledare, har haft en omvälvande karriär. Han var känd som “Kungen av Kungsan” på 80-talet och senare som en framstående programledare för populära TV-program som Robinson och Farmen. Men hans karriär tog en dramatisk vändning efter att han greps i en razzia på Östermalm, vilket ledde till att han förlorade många av sina professionella samarbeten.

Återkomst till Restaurangbranschen

Trots motgångarna har Paolo lyckats återupprätta sig i restaurangbranschen. Hans senaste projekt är den italienska restaurangen Il Posto Da Paolo i Sundbyberg, som har öppnat i februari 2024. Restaurangen har redan skapat rubriker och fått positiv uppmärksamhet för sin genuina syditalienska mat. Kritiker har berömt rätter som oxfilé och pasta med underbar tomatsås.

Temakvällar som Väcker Diskussion

En av de mest diskuterade inslagen på Il Posto Da Paolo är deras temakvällar. En särskild kväll, kallad “Ladys night”, syftar till att ge kvinnor en kväll fri från störande manligt sällskap.

Kritikerrosad och Kontroversiell

Denna temakväll har både hyllats och kritiserats:

Hyllningar:

  • Kvällens koncept uppskattas för att erbjuda en trygg och avslappnad miljö för kvinnor att umgås.
  • Många gäster har uttryckt sin glädje över att kunna njuta av en kväll utan ovälkomna avbrott.

Kritik:

  • Skepsis har uppstått med tanke på Paolos tidigare kontroverser.
  • Flera röster har ifrågasatt hans trovärdighet att främja ett feministiskt budskap.

På restaurangens hemsida framgår det tydligt att målet med “Ladys night” är att skapa en trendig kväll exklusivt för kvinnor:

Vi firar kvinnor och skapar Sveriges första kväll för bara kvinnor. Här kommer du kunna sitta med dina tjejkompisar och njuta utan att bli störd av några killar eller män som försöker få din uppmärksamhet.”

iNyheter

Trots de blandade reaktionerna fortsätter dessa temakvällar att dra stor publik och skapa samtalsämnen både på sociala medier och i traditionella medier.

Expansion och Framtidsplaner

Paolo har stora planer för framtiden. Han har avslöjat att han planerar att öppna tio nya restauranger och söker nu franchisetagare över hela Sverige. De som vill samarbeta med honom måste ha minst fem års erfarenhet inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen (HoReCa), samt hög kreditvärdighet och goda kunskaper om franchiseverksamhet.

Paolo Robertos passion för mat och restaurangverksamhet driver honom framåt, och hans ambition är tydlig: att etablera ett starkt varumärke inom den italienska matsektorn i Sverige. Denna expansion visar att han är fast besluten att återuppbygga sitt rykte och sin verksamhet inom restaurangbranschen, trots de motgångar han mött.

Dela denna artikel
Lämna en kommentar