Hur får man Boogie Down i Fortnite?

Otto Aleski

Boogie Down-emoten är en av de mest populära dansrörelserna i Fortnite, och det är inte konstigt att många spelare vill veta hur man får tag i den. Här är en steg-för-steg-guide för att hjälpa dig att få Boogie Down-emoten snabbt och enkelt.

Vad är Boogie Down-emoten?

Boogie Down är en dansrörelse som introducerades i Fortnite som en del av Epic Games tvåfaktorsautentisering (2FA) kampanj. Genom att aktivera 2FA på ditt Epic Games-konto, får du emoten gratis som en belöning för att säkra ditt konto.

Steg för att få Boogie Down-emoten

1. Logga in på ditt Epic Games-konto

Gå till Epic Games webbplats och logga in på ditt konto. Om du inte har ett konto, måste du skapa ett först.

2. Gå till Kontoinställningar

När du är inloggad, klicka på ditt användarnamn i övre högra hörnet och välj “Konto”. Detta tar dig till sidan med kontoinställningar.

3. Aktivera Tvåfaktorsautentisering (2FA)

Under fliken “Lösenord och säkerhet”, hittar du avsnittet för tvåfaktorsautentisering. Du har tre alternativ för att aktivera 2FA:

  • Autentiseringsapp: Ladda ner och använd en autentiseringsapp (som Google Authenticator eller Authy).
  • SMS-autentisering: Få säkerhetskoder via SMS.
  • E-postautentisering: Få säkerhetskoder via e-post.

Välj den metod som passar dig bäst och följ instruktionerna för att aktivera 2FA.

4. Bekräfta aktiveringen

Efter att du har aktiverat 2FA, kommer du att få en bekräftelse på skärmen och via e-post. Boogie Down-emoten kommer automatiskt att läggas till i ditt Fortnite-konto.

5. Starta Fortnite

Öppna Fortnite och logga in. Gå till ditt skåp och leta efter Boogie Down-emoten under dina danser. Du bör nu se den som en del av ditt sortiment!

Varför är tvåfaktorsautentisering viktig?

Tvåfaktorsautentisering hjälper till att skydda ditt konto från obehörig åtkomst. Genom att aktivera 2FA lägger du till ett extra lager av säkerhet, vilket innebär att även om någon får tag i ditt lösenord, kommer de inte kunna logga in utan den extra säkerhetskoden.

Vanliga frågor om Boogie Down

F: Kostar det något att aktivera 2FA?

A: Nej, det är helt gratis att aktivera 2FA och få Boogie Down-emoten.

F: Kan jag få Boogie Down-emoten om jag redan har aktiverat 2FA tidigare?

A: Ja, om du redan har 2FA aktiverat på ditt konto, borde du redan ha fått Boogie Down-emoten. Om inte, kontakta Epic Games support.

F: Vad händer om jag tappar tillgången till min autentiseringsmetod?

A: Om du tappar tillgången till din autentiseringsapp eller telefonnummer, kan du använda reservkoder som Epic Games tillhandahåller under aktiveringsprocessen, eller kontakta support för hjälp.

Dela denna artikel
Lämna en kommentar