Guide till Studentplakat i Sverige- Pris och Alternativ

Otto Aleski

Att välja rätt studentplakat kan vara en spännande del av att förbereda sig för studenten. Här är en översikt över några av de bästa alternativen i Sverige där du kan designa och beställa ditt studentplakat.

1. Önskefoto

Önskefoto erbjuder en användarvänlig tjänst där du kan ladda upp bilder och anpassa ditt studentplakat. Priser börjar på cirka 399 SEK, och för de som behöver kan pappersbilder digitaliseras för en extra kostnad. Förutom studentplakat kan du även hitta andra tillbehör som banderoller och studentnallar för att göra firandet komplett.

2. Studentplakat.se

Studentplakat.se kan du jämföra priser och stilar från olika leverantörer. Webbplatsen ger dig möjlighet att välja mellan olika leverantörer baserat på dina preferenser om bildtyp och pris. Detaljerad prisinformation erbjuds genom deras jämförelseverktyg, vilket hjälper dig att hitta det mest kostnadseffektiva alternativet.

3. Smartphoto

Smartphoto tillhandahåller laminerade studentplakat som är både UV- och väderresistenta, med priser som startar från 399 SEK. De erbjuder olika storlekar och designs, och du kan välja att ha en vit ram runt bilden som lämnar plats för ytterligare dekorationer.

4. Photofun.se

Photofun.se har ett pris från 299 SEK för ett gör-det-själv-paket till 599 SEK för en mer komplett lösning. De erbjuder tjänster som scanning av pappersbilder för en extra kostnad på 99 SEK, och deras paket inkluderar design, pinne och regnskydd.

5. Studentplakat.com

Studentplakat.com ger dig möjlighet att skapa högst personliga studentplakat. Webbplatsen erbjuder olika grundutformningar och möjlighet att välja bland många bakgrunder och dekorationer. Du kan också lägga till egen text för att göra plakatet mer personligt. Prisinformation och storleksalternativ är tillgängliga direkt på deras plattform.

Måste läsa: Hur blandar man brun

Dessa alternativ erbjuder en mångsidighet som gör det möjligt för varje student att skapa något unikt för sitt firande. Oavsett vilket alternativ du väljer, är det viktigt att beställa i god tid för att säkerställa att allt är klart för den stora dagen. Varje leverantör har också specifika instruktioner och tjänster som kan anpassas efter dina behov, så se till att utforska varje alternativ för att hitta det som bäst passar din vision och budget.

Dela denna artikel
Lämna en kommentar